Manşet
Yükleniyor...

 

Bir sosyal medya çöküşü, birçok pazarlamacı ve iş adamı için artan bir endişe kaynağı olmuştur. Sosyal medyayı kullanmanın birçok faydasına rağmen, bir ağın düştüğünü görmek büyük bir endişe kaynağıdır. Bu kesinti genellikle çeşitli nedenlerden kaynaklanır ve bunun bir nedeni spam gönderilerinin akışından kaynaklanır. Facebook, İnstagram ve Whatsapp'taki kesinti, zaten yetersiz olan küçük işletmeler için özellikle yıkıcıydı. Kullanıcılar ayrıca, web tarayıcısına eriştiklerinde "5xx Sunucu Hatası" iletileri aldıklarını bildirirler. Flipboard ve Airbnb de dahil olmak üzere bazı web siteleri aynı sorunu yaşıyor.

Sosyal medyayı kullanmanın bir başka nedeni de çok uygun olmasıdır. Bir web sitesi oluşturmak için zaman ve para gerektirirken, sosyal medya çevrimiçi bir varlığın kolay ve hızlı bir şekilde oluşturulmasını sağlar. Son çöküşle girişimciler ve iş profesyonelleri kolayca bir kitle oluşturabilir ve kar elde edebilirler. Sosyal medyadaki bir çöküş, bu platformların kırılgan doğasını gösteriyor. Neyse ki, kesinti süreleri işletme sahiplerini veya çalışanlarını etkilemedi. Nedeni ne olursa olsun, bu siteleri nasıl çalıştıklarına dair bir fikir edinmek için kullanabilirsiniz.

Bir sosyal medya çöküşü işletmeniz için felaket olsa da, bir blog başlatmak için de iyi bir fırsat olabilir. Bir blog, çevrimiçi bir varlık oluşturmanın harika bir yoludur. Sermaye ve zaman gerektiren bir web sitesinin aksine, sosyal medya takipçileri kurmanın ve para kazanmanın hızlı ve ucuz bir yolunu sunar. Neyse ki, sosyal medya çöküşü, küçük işletmelerin Twitter gibi bir platformun yardımıyla markalarını oluşturmalarını da kolaylaştırdı.

0 Yorumlar: