Manşet
Yükleniyor...

 


Geleneksel ağ sitelerinin yanı sıra, marka bilinirliğini artırma potansiyeline sahip bazı gelişmekte olan platformlar da var. Facebook son birkaç yıldır baskın sosyal medya sitesi oldu, ancak Tiktok'un hızlı büyümesi manzarayı değiştirdi. Video paylaşım sitesi şu anda en aylık aktif kullanıcı sıralamasında beşinci sırada yer alıyor. İnstagram, etkileyici bir büyüme elde eden başka bir sosyal küratörlük sitesidir. Kullanıcılar panolarında paylaştıkları resimlerin kısa bir açıklamasını yazmalı ve bir resme tıklamak onları orijinal kaynağa götürecektir.

Twitter, kullanıcıların güncel trendlerden haberdar olmalarını ve ilgili tartışmalara katılmalarını sağlayan bir sosyal ağ sitesidir. 2021 itibariyle, Twitter'ın günlük 211 milyondan fazla aktif kullanıcısı vardı ve günde 500 milyon tweet gönderiyordu. Bir diğer popüler sosyal medya sitesi, kullanıcıların topluluklara katılmalarını ve kültürel diyaloglara katılmalarını sağlayan Tumblr'dır. Bu, gençler ve pop kültürü hayranları arasında özellikle popüler bir seçenektir. İster sosyal ağa yeni başlayan, ister deneyimli bir kullanıcı olun, Tumblr ilişki kurmak için en önemli platformlardan biridir.

Birçok sosyal medya sitesi artık kullanıcılara ilginç buldukları içeriği yeniden yayınlama olanağı sağlıyor. Yeniden bloglama olarak da adlandırılan yeniden paylaşım, Twitter ve Pinterest gibi platformlarda son derece popüler hale geldi. Bu araçların yardımıyla kullanıcılar bağlantıda kalabilir ve sosyal ağlar üzerinden sohbete katkıda bulunabilir. Retweetlenen yayınlar veya "retweetler" viral olabilir ve bir markanın mesajını yayabilir.

0 Yorumlar: